VORMGEVING

E-book / werkboek

Je hebt zoveel kennis en ervaring die je wilt delen in een e-book. Het verhaal zit al in je hoofd en staat misschien zelfs al op papier, maar je loopt vast op de rest. De opbouw, grammatica, opmaak en hoe ga je het e-book straks als weggever op je website zetten? Waar jij vastloopt, pak ik het op. Ik redigeer en (re)design je e-book én ik zorg ervoor dat je e-book een plekje krijgt op je website. Of hebben de werkboeken van je online training een upgrade nodig? 

Canva
InDesign
MS Word

Drukwerk

Behoefte aan nieuwe visitekaartjes, een folder, flyer of iets anders dat gedrukt moet worden? Ook daar help ik je graag mee! Ik werk met het Adobe pakket (essentieel voor aanleveren bij drukkerijen), adviseer je over het gebruik van tekst, beeld en kleur en maak een mooi ontwerp, passend bij jouw huisstijl.

Illustrator
InDesign
Photoshop

Presentaties

Een mooie PowerPoint presentatie is het halve werk. Besteed niet alleen aandacht aan de inhoud, maar ook aan een mooi design en beweging d.m.v. animaties. Dat zorgt voor een ‘wauw effect’ en pakt de aandacht! Geen tijd of geen idee hoe? Laat mij het voor je doen! Als PowerPoint expert vind ik het juist leuk en het scheelt jou een hele hoop frustratie!

PowerPoint 

Documenten en templates

De tekst in je Word document verspringt steeds en hoe werkt het ook alweer met zo’n automatische inhoudsopgave? En hoe fijn zou het zijn om gewoon je eigen templates beschikbaar te hebben, helemaal in je eigen huisstijl en wensen? Je hoeft alleen nog maar een paar gegevens in te vullen!  Als specialist in Word ben ik graag jouw persoonlijke helpdesk! Waar loop je tegenaan?

Word
Adobe Acrobat
Google docs
 

Contactgegevens

 

Studio Duizendpoot | Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

www.studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499 - gevestigd te Breda

BTW-nr: NL001672786B78

Social media