Over mij

Wie ben ik

Hoi, ik ben Kirsten Happel, de dame achter Studio Duizendpoot. Ik woon in het mooie Breda, waar ik regelmatig in het centrum te vinden ben voor een theetje, wijntje en/of dansje! 

Sinds 2018 werk ik fulltime als VA. Toen ik nog in loondienst werkte was dit veelal in ondersteunende (regel)functies, waarin ik gelukkig al veel vrijheid had. Ik heb van nature een brede interesse en word graag geprikkeld door nieuwe ervaringen en het blijven ontwikkelen van mezelf en mijn kennis. Ik heb dan ook in de loop der jaren vele opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd. 

VIRTUAL ASSISTANT

Als VA werk ik het liefst voor ambitieuze vrouwelijke (kennis)ondernemers, met de ambitie om hun bedrijf verder te laten groeien en die zichzelf graag blijven vernieuwen en ontwikkelen. Samenwerken met mij betekent ook echt samen-werken. Ik snap dat het heel lastig is om werk uit handen te geven aan iemand anders, zeker als het je eigen business is, maar ik zal nooit misbruik maken van het vertrouwen dat je mij geeft en het ook open en eerlijk aangeven als iets me door omstandigheden niet (op tijd) lukt. Ook dat hoort in mijn ogen bij een goede samenwerking: open communicatie, je kwetsbaar durven opstellen en eerlijk zijn naar elkaar.

Afspraak is afspraak en ik ga voor kwaliteit. Ik reageer snel, en werk gestructureerd en overzichtelijk. Met mijn brede achtergrond en interesse ben ik van vele markten thuis en zeker in combinatie met mijn passie en gevoel voor vormgeving ben ik eigenlijk een soort ‘one-stop-shop’ voor de kennisondernemer die brede ondersteuning zoekt.

Waar ik blij van word

Ik word blij van blije klanten! Het is fijn om mijn kwaliteiten in te kunnen zetten om iemand anders te kunnen laten shinen. En dan met name ‘dingen mooi maken’.  Ik word echt blij van de vormgevingskant van mijn werk design en het creëren van mooie dingen voor mijn klanten!

In mijn vrije tijd word ik blij van mijn lieve vriendinnen. Gezellig bijkletsen met een theetje of wijntje, goede gesprekken of een filmpje pakken in de bioscoop. In de zomer vind je mij zeker  op een van de vele foodtruckfestivals!

En interieurshoppen: I LOVE it! Het liefst zou ik ieder jaar van interieur veranderen, maar dan wordt het een erg dure hobby… 

Ik hou erg van vrijheid afwisseling en beide vind ik volledig terug in het ondernemen. Ik werk graag vanuit huis, met mijn lieve kat binnen handbereik voor een kroel of even spelen tijdens een korte break (soms denk ik weleens dat ze denkt “daar heb je d’r weer”).

Wil je meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij, mijn werkwijze, achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag met je in contact. We kunnen bijvoorbeeld telefonisch of via Zoom met elkaar kennismaken of een keer live in Breda een kop koffie of thee met elkaar drinken!

Contactgegevens

 

Studio Duizendpoot | Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

www.studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499 - gevestigd te Breda

BTW-nr: NL001672786B78

Social media