Selecteer een pagina

Over mij

Wie ben ik

Hoi, ik ben Kirsten Happel, de dame achter Studio Duizendpoot. Woonachtig in Etten-Leur, maar m’n hart ligt nog in Breda, waar ik dus nog regelmatig te vinden ben voor een theetje, wijntje en/of dansje! (al is dat in deze Corona-tijd een beetje lastig….) 

Van nature ben ik een creatieve planner en organisator. Ik heb veel ervaring opgedaan in ondersteunende (regel)functies, waarin ik gelukkig wel veel vrijheid had, en ik heb in de loop der jaren mijn ‘leerhonger’ gevoed met diverse cursussen en opleidingen. Uit interesse, maar ook omdat ik mezelf graag continu verder ontwikkel. 

VIRTUAL ASSISTANT

Als VA werk ik het liefst voor ambitieuze vrouwelijke (kennis)ondernemers, met de ambitie om hun bedrijf verder te laten groeien en die zichzelf graag blijven vernieuwen en ontwikkelen. Samenwerken met mij betekent ook echt samen-werken. Ik snap dat het heel lastig is om werk uit handen te geven aan iemand anders, zeker als het je eigen business is, maar ik zal nooit misbruik maken van het vertrouwen dat je mij geeft en het ook open en eerlijk aangeven als iets me door omstandigheden niet (op tijd) lukt. Ook dat hoort in mijn ogen bij een goede samenwerking: open communicatie, je kwetsbaar durven opstellen en eerlijk zijn naar elkaar.

Afspraak is afspraak en ik ga voor kwaliteit. Ik reageer snel, en werk gestructureerd en overzichtelijk. Met mijn brede achtergrond en interesse ben ik van vele markten thuis en zeker in combinatie met mijn passie en gevoel voor vormgeving ben ik eigenlijk een soort ‘one-stop-shop’ voor de kennisondernemer die brede ondersteuning zoekt.

Waar ik blij van word

Ik word blij van blije klanten! Het is fijn om mijn kwaliteiten in te kunnen zetten om iemand anders te kunnen laten shinen. En ik word blij van design en het creëren van mooie dingen voor mijn klanten! 

In mijn vrije tijd word ik blij van mijn lieve vriendinnen. Gezellig bijkletsen met een theetje of wijntje, goede gesprekken of een filmpje pakken in de bioscoop. In de zomer vind je mij zeker  op een van de vele foodtruckfestivals!

En interieurshoppen: I LOVE it! Het liefst zou ik ieder jaar van interieur veranderen, maar dan wordt het een erg dure hobby… En ik droom van een eigen campertje. Zo’n wat ouder ‘beestje’, die omgetoverd wordt tot een mooi, hip en persoonlijk coconnetje op wielen, waarmee ik lekker door Europa kan zwerven! 

Ik hou erg van vrijheid afwisseling en beide vind ik volledig terug in het ondernemen. Ik werk graag vanuit huis, met mijn lieve kat binnen handbereik voor een kroel tijdens een korte break (dat vindt zij ook heel fijn!).

Wil je meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij, mijn werkwijze, achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag met je in contact. We kunnen bijvoorbeeld telefonisch of via Zoom met elkaar kennismaken of een keer live in Breda een kop koffie of thee met elkaar drinken!

Contactgegevens

 

Studio Duizendpoot | Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

www.studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499 - gevestigd te Etten-Leur

BTW-nr: NL001672786B78

Social media