ONLINE SUPPORT

WordPress website

Je website is het hart van je online onderneming en die moet up to date zijn en blijven! Ik zorg voor het plaatsen van je nieuwe content, kan je helpen bij het herinrichten van je website en eventueel aanpassingen doen in de look & feel. Ik zorg ervoor dat alle links, koppelingen en formulieren goed werken en kan je adviseren over de inrichting en flow van je website.

WordPress
Divi
Woocommerce
Elementor

Online academy

Online cursussen en trainingen zijn enorm populair. En niet voor niets, het is een goede manier om een groot publiek te bereiken en voor de cursisten een makkelijke en laagdrempelige manier om iets nieuws te leren.

Je hebt wellicht al een heel goed beeld bij hoe jouw online training en academy eruit moeten komen te zien, maar hoe krijg je dat op het wereldwijde web? That’s my job! Laat me weten wat je wensen zijn, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Learndash
Woocommerce
Mollie

Sales Funnel

Je hebt een prachtige weggever of online training gemaakt, maar hoe regel je nu die automatische mailtjes? Ik help je met het inrichten van je salesfunnel, instellen van automations, ontwerpen van een mail-template, inplannen van campagnes, etc. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt! Of misschien heb je al een funnel, maar wil je deze anders inrichten? Ook daar help ik je graag mee!

Activecampaign / Mailblue
Mailchimp

General side kick

Heb je ondersteuning nodig bij andere taken? Laat maar weten waar je behoefte aan hebt, dan kunnen we bespreken of dat bij mij past en of ik daarin iets voor je kan betekenen!

MS Office
Mac
Windows
Google apps

Contactgegevens

 

Studio Duizendpoot | Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

www.studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499 - gevestigd te Breda

BTW-nr: NL001672786B78

Social media